Politica de confidentialitateConform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.c. Elisim s.r.l. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este onorarea comenzilor (eliberare factura si expedierea produselor) reclama, marketing si publicitate (newsletter) si realizarea de statistici necesare imbunatatirii serviciilor si produselor oferite. S.c. Elisim s.r.l. colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client, acestea pot fi furnizate parțial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea și livrarea coletelor dar nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terti.

Refuzul furnizării acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către S.c. Elisim s.r.l.  Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sediul firmei noastre, situate in Suceava, Str. Ştefan cel Mare, nr. 43, 720046, sau prin e-mail la adresa comenzi@parfumeriaa.ro

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Continue