ESHEL

Sort By:  
Tratament Instant Pentru Riduri - 10 ml
Redați tinerețea pielii dvs. grație acestui produs cu adevărat inovator: efectul asupra ridurilor profunde, liniilor fine și tenului este instantaneu. Comparați înainte și după! Rezultat de la prima utilizare. Pielea va fi netezită, sublimă, fermă și regenerată.
500 Lei
Ser Corector Pentru Față - 50 ml
Acest ser inovator vă oferă o hidratare profundă a straturilor pielii și are un efect corector instant. Pielea ta va fi netezită, trăsăturile tale conturate iar ridurile tale estompate. Fața ta va arăta mai tânără și strălucitoare prin puterea purificatoare și revitalizantă a mineralelor din Marea Moartă.
450 Lei
Cremă Colagen Pentru Față - 50 ml
Acest nou acid revoluționar este de 100 de ori mai mic decât acidul hialuronic convențional și acoperă suprafața pielii în timp ce pătrunde adânc în stratul epidermei, pentru hidratarea pielii atât la interior cât și la exterior. Spre deosebire de acidul hialuronic convențional, al cărei acțiuni se oprește atunci când pielea este curățată, acidul hialuronic-oligoelement rămâne depozitat adânc în stratul al epidermei și continuă să hidrateze pielea timp de câteva zile.
450 Lei
Cremă Pentru Conturul Ochilor și Buzelor - 30 ml
Tratament specific care împiedică deshidratarea zonelor vulnerabile ale feței (în jurul ochilor și gurii) cu acțiunea protectoare și hidratantă. Puterea aspectului și zâmbetului tău sunt păstrate pe tot parcursul zilei.
450 Lei
Gel Exfoliant Pentru Față - 50 ml
Aceast gel-scrub este special creat pentru a fi blând dar cu un puternic efect de curățare. Fără abraziv, acest gel are o textură cremoasă ce asigură toleranță absolută pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile și reactive. Curăță și purifică ușor și profund porii pielii. Spune la revedere tenului tău obosit ! Pielea ta va fi moale, radiantă și purificată de la prima utilizare! O adevărată cură de sănătate!
250 Lei
Mască Magnetică Pentru Față - 100 gr
Mască magnetică de întărire este un tratament puternic anti-îmbătrânire. Multe cercetări în domeniul produselor cosmetice au fost necesare pentru dezvoltarea acestei îngrijiri unice și inovatoare.
565 Lei
Mască Anti-Acnee - 50 ml
Acneea apare datorită hipersecreției sebumului și a keratinizării anormale. Masca Eshel cu săruri din Marea Moartă, ce conține oxid de zinc, acid azelaic și extras de roșii va elimina problemele de piele cauzate de acnee. Celulele pielii vor fi transformate incredibil pentru a eradica orice urme de acnee.
330 Lei
Cremă Pentru Corp - 250 gr /Butter
Curățați și reîmprospătați pielea cu proprietățile unice ale acestui unt cremă obținut din mineralele extrase din noroiul de la Marea Moartă. Acțiunea sa este imediată, după aplicare pielea își recapătă elasticitatea. Spuneți la revedere sentimentelor neplăcute ale pielii uscate și aspre. Format din ingrediente de calitate cu proprietăți anti-îmbătrânire, crema protejează pielea corpului de factorii externi. Utilizarea regulată oferă flexibilitate și o senzație fină ca de satin la fiecare atingere.
235 Lei
Per Page      1 - 9 of 9
  • 1