Parfumuri Dama

Sort By:  
Oros eau de parfum woman
Gramaj: 100 ml
Descriere: Oros Pour Femme este anunțat ca un parfum elegant, provocator și spirited.
Parfumul combina eleganta florala cu senzualitatea plina de farmec a femeilor Oros.
Notele de varf: bergamota, parul si crinul. Inima: tuberoza, ylang.-ylang și iasomie. Baza: chihlimbar, patchouli și mosc alb. Oros Pour Femme este prezentat într-o sticlă elegantă din sticlă curată, decorată manual, cu elemente Swarovski.
Disponibil în concentrația Eau de Parfum.
Oros Pour Femme a fost lansat în 2014.
680 Lei
Armaf Marjan gold
Gramaj: 100 ml
Descriere: Armaf Marjan Gold Un miros exotic cu iasomie, trandafir, par, zmeura si sofran pe partea de sus, intercalate cu o inima de flori de portocala si garoafe pe o baza exotica de lemn de patchouli, lemn de santal, chihlimbar, vanilie si mosc. Lansat în 2016.

Note de varf:Para,Zmeura,Sofran
Note de mijloc:Portocala,Trandafir
Note de baza:Oud,Patciuli,Ambra,Mosc,Vanilie

155 Lei
Derby club house Santa Anita
Gramaj: 100 ml
Descriere: este un parfum Floral Woody Musk pentru femei. Notele de varf sunt frezii, portocalii si var; notele de mijloc sunt iasomia și tonca; notele de bază sunt lemn de santal și cedru.
200 Lei
Gold niche
Gramaj: 100 ml
Descriere: Un parfum oriental opulente, Armaf Niche Gold eliberează feminitatea concentrată printr-o fuziune distinctă picantă, fructată, dulce și florală. Nivelele calde și pline de poveste compuse din flori de portocal, crocus și osmanthus sunt prezentate peste notele de mijloc dulci, senzuale, de note de miere și chihlimbar și de pământ de bază de chihlimbar, mosc, vetiver și vanilie. Imbratisați generozitatea și rafinamentul elegant cu acest parfum plin de miros și parfum.
260 Lei
Le femme - Eau de parfum
Gramaj: 100 ml
Descriere:
Note de varf:Magnolie,Portocala,Para,Bergamon
Note de mijloc:Liliac de vale,Iasomie,Sofran,Trandafir
Note de baza:Patciuli,Moscalb,Vanilie
220 Lei
Jenny Glow Orange Blossom
Gramaj: 80 ml
Descriere: top notes: lamaie,bergamot,piper roz,violeta,cardamon. Note de mijloc:iasomie,tuberoza,trandafir,floare de piersic,portocala. Note de baza:musk,lemn de santal
115 Lei
Jenny Glow Nectarine Blossom and Honey
Gramaj: 80 ml
Descriere: Miere, flori dulci de nectarin, aroma opulenta floral-fructata
115 Lei
Baroque pink pour femme
Gramaj: 100 ml
Descriere: Note de varf:Magnolie,Pepene,Piersica,Mandarina
Note de mijloc:Iasomie,Orhidee,Trandafir,Tuberoza
Note de baza:Mure,Mosc,Vanilie
200 Lei
High street
Gramaj: 100 ml
Descriere:  Armaf High Street este un profil floral de lemn aromat, care încântă atât pe purtători, cât și pe cei din jurul lor. Acest parfum incepe cu o combinatie de citrice proaspete si zmeura, inainte de a deveni inima intensa dulce florala de caprifoi si magnolie. O bază bogată, moale de lemn de cașmir, chihlimbar și mosc îi conferă atât senzualitatea cât și puterea de durată pentru a face acest lucru cu ușurință un favorit pentru uzul zilnic. Indiferent dacă este vorba de câteva spray-uri pentru un pick-me-up pe timp de zi sau o alegere pentru alegerea pentru serile afară, High Street este sigur că vă înconjoară în acordurile sale vii și entranșe.
170 Lei
Red ruby niche
Gramaj: 100 ml
Descriere: Armaf Niche Red Ruby este un parfum floral irezistibil pentru femei, care prezintă acorduri principale de tuberoză și vanilie, împodobite cu citrice răcoritoare. Notele de bază sensibile, pline de bătăi de lemn de santal, mosc și vanilie interminglează cu note dulci, de culoare albă, subtilă, de flori de tuberoză și liceu, pentru a arăta zesty, nopți de top bergamot, crin de vale și mandarin portocaliu. Rezultatul este un miros feminin, seducător, demn de femeile cele mai elegante și mai rafinate.
260 Lei
Pegasus Waman
Gramaj: 100 ml
Descriere:
Note de varf:Bergamota,Piersica,Portocala
Note de mijloc:Iasomie,Muscata,Trandafir
Note de baza:Patciuli,Vetiver,Mosc
150 Lei
Katrina leaf
Gramaj: 100 ml
Descriere: un alt punct de vedere al liniei de parfumuri Enchanted de la Armaf, Katarina Leaf combină note florale și fructe cu accente verzi și lemnoase pentru un amestec dulce, pe bază de plante, care durează ușor toată ziua. Se deschide cu o combinație de notă de top cu citrice și esențe tropicale de bergamot, mandarin portocaliu, grapefruit, floare neroli și mango. Pentru a aprofunda aceste efecte, inima include un amestec de floare de portocale asociat cu frunza violetă, ușor acvatică. În cele din urmă, acest parfum este rotunjit de o fundație de bază care se potrivește cu senzualitatea moale a chihlimbarului și a moscului cu tonurile bogate în pământ, de lemn de santal și de cedru.
120 Lei
Pink coral niche
Gramaj: 100 ml
Descriere:Creat cu mintea deosebită și cultivată, Armaf Niche Pink Coral este un parfum floral captivant, care prezintă acorduri principale în lemn, pământ și mosc, centrate pe citrice, vanilie și patchouli. Un amestec de vanilie, mosc, vetiver si patchouli cu o infuzie florala alba de iasomie si note de mijloc de trandafir pentru a porni bergamotul zest si notele portocalii. Răsfățați-vă cu acest miros nemaiîntâlnit pentru a vă arăta stilul dvs. unic, rafinat și elegant.
260 Lei
Venice noir
Gramaj: 100 ml
Descriere: 

Note de varf:Citrice,Portocala,Floare

Note de mijloc:Magnolie,Caprifoi,Piperroz

Note de baza:Lemn de casmir,Ambra,Mosc,Vanilie

155 Lei
Paraty woman
Gramaj: 100 ml
Descriere: Fructe acorde fructul pasiunii, Gardenia, Jasmine, Tuberose, lemn de santal, Tonka.
155 Lei
Venice
Gramaj: 100 ml
Descriere: 

Note de varf:Iasomie,Magnolie,Trandafir,Zmeura

Note de mijloc:Vanilie,Coacazeneagra,Piperroz

Note de baza:Lemn de santal,Vetiver,Mosc,Patciuli

155 Lei
Momento lace
Gramaj: 100 ml
Descriere: Eliberați-vă partea luminoasă cu armaf Momento Lace. Acest parfum delicat delicat strălucește printr-un amestec stimulator de flori tantalizante și fructe răcoritoare, infuzate cu tonuri calde, senzuale. Notele de bază ale lemnului și pământului de vetiver, patchouli, vanilie și fasole tonka se împletesc cu note de mijloc, indole, albe, de flori de iasomie, geraniu, tuberoză, iris și bujor. Această subtilă complexă și subtilă este finalizată cu note plăcute de fructe de bergamot, mandarină, piper roz și piersic.
160 Lei
Luxuria Femme
Gramaj: 100 ml
Descriere:
Note de varf:Lamaie,Portocala,Para
Note de mijloc:Orhidee,Trandafir,Fructulpasiunii,Capsuna
Note de baza:Patciuli,Vanilie,Praline
150 Lei
Oros Fleur
Gramaj: 85 ml
Descriere: Oros Fleur de Oros este un parfum Floral Fruity pentru femei. Oros Fleur a fost lansat în 2014. Notele de varf sunt portocalii, flori de portocale, bergamot și floare de piersici; notele de mijloc sunt trandafir, iasomie, mimoza, ylang-ylang și fructe de pădure; notele de bază sunt tonca, mosc alb, vanilie, patchouli și chihlimbar.
480 Lei
Per Page      1 - 20 of 50