Parfumuri Barbatesti

Sort By:  
Armaf Enchanted Aqua Perfume For Men
Gramaj: 100ml
Descriere: Armaf Enchanted Aqua parfum este expresia luxului care este o colecție originală și inovatoare de parfumuri pentru bărbați cu calitate, prețuri competitive și ambalaj unic, lansat în 2016.
Parfum: Cardamom, frunze de cedru, rozmarin, grapefruit, olibanum, ylang ylang, tuberoza, cedru, lemn de santal, vetiver.
155 Lei
Enzo Homme
Gramaj: 100 ml
Descriere:
Note de varf:Iris,Lamaie,Verbena
Note de mijloc:Violeta,Lavanda,Acorduri picante
Note de baza:Lemn de santal,Ambragri
150 Lei
Luxuria Homme
Gramaj: 100 ml
Descriere:
Note de varf:Lamaie,Bergamota,Coacazeneagra,Ananas
Note de mijloc:Iasomie,Trandafir,Acorduri picante
Note de baza:Patciuli,Mosc,Ambragri,Vanilie
150 Lei
Derby club house gold
Gramaj: 100ml
Descriere: Derby Club House Gold de Armaf este un parfum Lemnos Condimentat de barbati.
Notele de varf sunt bergamot, cardamom si note condimentate;
Notele de mijloc sunt iasomie, ananas si mar rosu;
Notele de baza sunt cedru, boabe de tonka si ambra. 
200 Lei
Opus homme
Gramaj: 100 ml
Descriere:Parfumul Armaf Opus Homme este inspirat de o manieră determinată, combinată cu o parfumare simplă, dar misterioasă. Acest parfum oriental lemnos se deschide cu neroli, portocale, lamaie și nuanțe de mere. Inima compune din levănțică, rozmarin, cardamom și nucșoară, pe o bază de patchouli, vanilie, vetiver și tonka.
200 Lei
White Diamond niche
Gramaj: 100 ml
Descriere: Armaf Niche White Diamond este un parfum proaspăt pentru bărbați care îmbină ușurința floralelor specifice și citricei cu masculinitatea tonurilor de lemn și mosc. Notele de top ale acestui parfum sunt cardamomul, mandarina portocalie și grapefruitul. Notele de mijloc de coriandru, ylang-ylang, tuberoză și cedru adaugă o masculinitate distinctă care echilibrează notele clare. În cele din urmă, notele de bază din acest parfum includ lemn de santal, vetiver și cedru. Toate aceste note individuale se reunesc pentru a crea un parfum care este unul dintre cele mai impresionante arome ale Sterling Parfums pentru bărbați.
260 Lei
Surf
Gramaj: 100 ml
Descriere: 

Note de varf:Lamaie,Lamaie,Bergamot,Grapefruit

Note de mijloc:Acorduriverzi,Salvie,Lavanda,Noteacvatice

Note de baza:Mosc,Lichen,Lemn de guaiac,Patciuli

160 Lei
Paraty men
Gramaj: 100ml
Descriere: Piper negru, lămâie, menta, fructe de pasiune, scorțișoară, căpșune, ghimbir, chihlimbar, piele, condimente, pădure.
155 Lei
Derby Club House White
Gramaj: 100 ml
Descriere: este un parfum aromatic pentru bărbați. Notele de vârf sunt note de apă, portocale și bergamot; notele de mijloc sunt coacăz negru și ceai verde; notele de bază sunt galbanum, lemn de santal și mosc.
260 Lei
Extreme Warrior
Gramaj: 100 ml
Descriere: Armaf Extreme Warrior parfum enigmatic, irezistibil si impenetrabil.
125 Lei
Voyage Intense
Gramaj: 100 ml
Descriere: un parfum intens aromatic, cu note de portocale, ghimbir și iasomie amestecate cu accente picante de chihlimbar, ghimbir și păduri calde de cedru.
125 Lei
Martine Homme
Gramaj: 100 ml Descriere: Flavia Martine de la producătorii de parfumuri Armaf parfumul este expresia de lux care este o colecție originală și inovatoare de parfumuri pentru bărbați de calitate, cel mai bun răspuns la parfumurile oud, lansat în 2017
150 Lei
Bois Luxura
Gramaj: 100 ml
Descriere: Armaf Bois Luxura este un parfum racoritor cu levănțică,  busuioc, salvie cu o pipetă de piper negru, iris,  chihlimbar, patchouli, vetiver și cedru, cu un indiciu de olibanum.
235 Lei
Bois Nuit
Gramaj: 100 ml
Descriere: Armaf Bois Nuit un parfum intens și revigorant cu acorduri lemnoase și picante. Parfumul se deschide cu bergamot, grapefruit și menta, cu un fir de piper roz intensificat de note puternice de inimă de scorțișoară și nucșoară.
235 Lei
Red is Black
Gramaj:100 ml
90 Lei
Rixos for men
Gramaj: 100 ml
Descriere:
Note de varf:Bergamot,Mandarina,Mar,Cardamom
Note de mijloc:Trandafir,Dafin,Lavanda,Coacazeneagra
Note de baza:Vetiver,Mosc,Ambra
200 Lei
armaf beau acute
Gramaj: 100 ml
Descriere:  un parfum aromatic lemnos este revigorant pe partea de sus, notele aromatice și florale creează o senzualitate rafinată, combinând note de bază intense, pentru a crea un miros de neuitat.

note: Lămâie, Orange, Petitgrain, Bergamot.
180 Lei
Elit royal blue
Gramaj: 85 ml
Descriere: armaf Elite Royal Blue, la fel ca un secret intim, acest miros floricos de muschi pe o bază de patchouli, lansat în 2017.
140 Lei
Tag Him
Gramaj: 100 ml
Descriere: este un parfum Woody Spicy pentru bărbați.
Notele de varf sunt bergamota, grapefruit, lămâie și piper roz; notele de mijloc sunt ghimbir, menta, nucsoara si lavanda; notele de bază sunt cedru, patchouli, lemn de santal și vetiver.
230 Lei
Just for you pour homme
Gramaj: 100 ml
Descriere:  Armaf Just for You prezintă un profil aromatic cu multe aspecte, cu note lemnoase, proaspete și picante.
Acest parfum se deschide cu note de top care se potrivesc cu bergamotul adânc, înțepător, cu mandarine dulce și verde, apoi adaugă niște piper ușor roz și roz roz pentru un accent suplimentar.
Apoi vine o inimă de nucșoară, frunze de mesteacăn, lemn de cedru, patchouli și vetiver pentru un centru solid, lemnos cu atingeri proaspete, picante. Aceste aspecte sunt susținute solid de o bază care conține tămâie și note din piele. Oamenii moderni, cu o margine ascuțită, vor iubi acest parfum masculin, care evocă natura, dar cu acorduri calde și piperate.
150 Lei
Per Page      1 - 20 of 45