Dermatocosmetice

Sort By:  
Mary Cohr Lait Demaquillant Douceur
Acest lapte catifelat cu parfumul delicat al Orhideii albe este bogat în activi preţioşi cu efect de hidratare şi calmare. El demachiază perfect pielea, o curăţă de impurităţi şi acţionează ca un veritabil tratament, pentru o piele fină şi confortabilă.
90 Lei
Color Care Color Continue Conditioner (Color Care)
Formulat pentru a reda sanatatea parului dupa fiecare utilizare, balsamul Color Continue Conditioner are o formula nutritiva, fara sulfati, care ajuta continuu la reconstruirea structurii keratinei si blocarea culorii folosind tehnologia COLORLINK ™
135 Lei
Color Care Protect & Prevent Spray (Color Care)
Prin protejarea parului de factorii de mediu, inclusiv de razele UV, poluare si distrugerile termice, Protect & Prevent Spray ajuta la redarea stralucirii si reduce maturirea culorii. Protect & Prevent Spray, ajuta la mentinerea aspectului sanatos al parului, protejandu-l de factorii zilnici de mediu care il solicita. Abordarea sa pentru combaterea acestor factori include:
160 Lei
Color Care Color Continue Shampoo (Color Care)
Samponul Color Continue va ajuta la imbunatatirea pastrarii culorii prin restabilirea sanatatii parului, lasand parul mai stralucitor, mai luminos, culoarea capatand profunzime si intensitate. Delicat si fara sulfati, Color Continue Shampoo prelungeste rezultatele serviciului ChromaTech din salon. De fiecare data cand va spalati, tehnologia COLORLINK ™ repara continuu atat din punct de vedere chimic, cat si din punct de vedere fizic, astfel incat parul sa poata reusi sa isi pastreze culoarea mai mult timp.
135 Lei
Smoothing Conditioner (Smooth)
Această formulă delicată de condiționare și descâlcire acționează pentru a netezi și îmblânzi părul zbârlit și încrețit. Conditionerul pentru netezire Moroccanoil® care prezintă ingredientul nostru brevetat AminoRenew™, reface nivelul scăzut de aminoacizi, pentru a fortifica părul și a repara structura de cheratină naturală a părului. Șuvițele de păr sunt hrănite instantaneu cu ulei de argan antioxidant și cu unt de argan, lăsându-vă un păr cu aspect sănătos, calm, maleabil și neted. Când se folosește împreună cu Șamponul pentru netezire Moroccanoil, rezultatele pot dura până la 72 de ore.
135 Lei
Smoothing Shampoo (Smooth)
Neteziți și îmblânziți părul zbârlit, încrețit, cu această formulă de curățare delicată. Șamponul pentru netezire Moroccanoil® cu AminoRenew™ reface nivelul scăzut de aminoacizi, pentru a fortifica părul și a-i repara structura de cheratină naturală. Infuzat cu ulei de argan și cu unt de argan, acest șampon hidratant vă conferă un păr mai maleabil, mai neted și cu aspect mai sănătos. Când se folosește împreună cu Conditionerul pentru netezire Moroccanoil, rezultatele pot dura până la 72 de ore.
135 Lei
Weightless Hydrating Mask Masca Hidratanta Light (Hydration)
Revitalizați părul lipsit de viață, uscat, cu această mască pentru păr hidratantă, de cinci minute. Masca hidratantă light Moroccanoil® este un tratament de condiționare profundă, bogat și cremos, dar totuși ușor, care este bogat în ulei de argan și ingrediente hrănitoare. Această formulă de înaltă performanță hidratează și conționează părul fin, îmbunătățind, în același timp, textura, elasticitatea, strălucirea și maleabilitatea acestuia, în mod spectaculos.
400 Lei
Treatment Light (Treatment)
Bucurați-vă de un păr sănătos, mătăsos, strălucitor și plin de viață. Tratamentul Moroccanoil® Light este special formulat pentru nevoile delicate ale părului de culoare deschisă (inclusiv platinat și alb) și fin. Bază originală pentru coafare, Tratamentul Moroccanoil Light poate fi utilizat ca instrument de condiționare, de coafare și de finisare, totul într-unul singur. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și cu vitamine care intensifică strălucirea, acest tratament hrănitor descâlcește, scurtează timpul de uscare și intensifică strălucirea - lăsându-vă părul neted și mai maleabil ca oricând. Eclipsează celelalte produse.
210 Lei
Per Page      1 - 12 of 12
  • 1