Colectia Color Care

Produsele din colectie, folosite impreuna, combat toti factorii zilnici de stres din mediul inconjurator care duc la decolorarea si matuirea culorii.
Sort By:  
Color Care Color Continue Conditioner (Color Care)
Formulat pentru a reda sanatatea parului dupa fiecare utilizare, balsamul Color Continue Conditioner are o formula nutritiva, fara sulfati, care ajuta continuu la reconstruirea structurii keratinei si blocarea culorii folosind tehnologia COLORLINK ™
135 Lei
Color Care Protect & Prevent Spray (Color Care)
Prin protejarea parului de factorii de mediu, inclusiv de razele UV, poluare si distrugerile termice, Protect & Prevent Spray ajuta la redarea stralucirii si reduce maturirea culorii. Protect & Prevent Spray, ajuta la mentinerea aspectului sanatos al parului, protejandu-l de factorii zilnici de mediu care il solicita. Abordarea sa pentru combaterea acestor factori include:
160 Lei
Color Care Color Continue Shampoo (Color Care)
Samponul Color Continue va ajuta la imbunatatirea pastrarii culorii prin restabilirea sanatatii parului, lasand parul mai stralucitor, mai luminos, culoarea capatand profunzime si intensitate. Delicat si fara sulfati, Color Continue Shampoo prelungeste rezultatele serviciului ChromaTech din salon. De fiecare data cand va spalati, tehnologia COLORLINK ™ repara continuu atat din punct de vedere chimic, cat si din punct de vedere fizic, astfel incat parul sa poata reusi sa isi pastreze culoarea mai mult timp.
135 Lei
Per Page      1 - 5 of 5
  • 1