RITUALS

Sort By:  
Moisture Recovery Night Cream
Help tired skin recover overnight for an intensely moisturised, supple-looking complexion. This night cream contains botanical extracts and an active hydrating complex, helping you wake up feeling refreshed and well-rested.
240 Lei
Deep Recovery Night Cream
Help tired skin recover overnight for an intensely moisturised, supple-looking complexion. This night cream contains botanical extracts and an active hydrating complex, helping you wake up feeling refreshed and well-rested.
300 Lei
The Ritual of Ayurveda - Gel de Dus
Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul. . Catifelata spumă de duș The Ritual of Ayurveda te va răsfăța prin finețea și tandrețea sa. Pielea ta va fi cuprinsă de delicatețe și de o aromă amețitoare.
110 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Treat (Gift Set)
Reparați corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, o cremă de corp și un ulei de corp uscat: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni armonizanți și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Namasté Hydrating Ampoule Boosters - Fiole Hidratante
Pielea ta este cea mai sănătoasă atunci când este bine hidratată. Oferiți pielii uscate sau deshidratate o hidratare instantanee cu aceste fiole din linia Hydrate ale Ritualului Namasté. Umplute cu un lichid foarte concentrat, care conferă tenului un aspect mai fin, pielea se va simți revigorată și va arăta radiantă.
160 Lei
The Ritual of Namasté Purifying Charcoal Mask - Masca Pentru Față
Un tratament purificator pentru curățarea și exfolierea profundă a pielii Această mască de purificare a feței ajută la eliminarea impurităților și substanțelor reziduale, exfoliază celulele moarte ale pielii și stimulează reînnoirea lor pentru un ten profund curățat, moale și neted Conține praf de Ghassoul purificator, Kaolin pur, nămol de curățare și cărbune de bambus, care este renumit pentru proprietățile sale antioxidante.
180 Lei
The Ritual of Hammam - Sapun Lichid
Rituals a încercat prin noua sa aromă să surprindă atmosfera faimoaselor băi turcești Hammam. Eucaliptul joacă pe de o parte un rol aromaterapeutic, iar pe de altă parte oferă prospețime combinându-se cu rozmarin pentru o notă condimentată și deosebită. Încearcă săpunul lichid The Ritual of Hammam și lasă-te atrasă în această poveste magică.
75 Lei
The Ritual of Hammam - Sampon
Rituals a încercat prin noua sa aromă să surprindă atmosfera faimoaselor băi turcești Hammam. Eucaliptul joacă pe de o parte un rol aromaterapeutic, iar pe de altă parte oferă prospețime combinându-se cu rozmarin pentru o notă condimentată și deosebită. Șamponul The Ritual of Hammam este îmbogățit cu ulei de argan pentru hidratarea, catifelarea și hrănirea firului de păr în timp ce îi conferă un volum imediat vizibil.
70 Lei
The Ritual of Hammam - Crema de Corp
Această cremă de corp bogata hrănește pielea, lăsând o piele fina, mătăsoasa; imbogățita cu revitalizant organic din eucalipt și rosemarin.
110 Lei
The Ritual of Ayurveda - Crema de Corp
Această cremă de corp bogată din ritualul Ayurveda ajută la reechilibrarea energiilor cu mirosul delicat de dulce al trandafirului indian și efectele liniștitoare ale mierii de Himalaya. Lasă pielea să se simtă catifelată și hrănită.
110 Lei
The Ritual of Ayurveda - Body Scrub
O exfoliere corp purificatoare care contine sare de cristal antic din Himalaya, care are un efect purificator si armonizant pentru echilibrul interior si vitalitate. Această exfoliere purificatoare lasă un strat subțire de ulei intens liniștitor pe piele. Îmbogățit cu aroma încântătoare a trandafirului indian și efectele liniștite ale uleiului de migdale dulci. Potrivit științei tradiționale ayurvedice, spălarea este o modalitate foarte eficientă de purificare a corpului și de stimulare a fluxului de energie. Acest proces este îmbunătățit atunci când se face o baie calda.
120 Lei
The Ritual Of Ayurveda - Harmonious Hand Balm
Acest balsam de mână de lux a fost special dezvoltat pentru a înmuia și hidrata mâinile uscate. Mâinile tale se vor simți hrănite și moi. Vechile ingrediente ayurvedice uleiul de migdale dulci, perfecte pentru înmuierea pielii, și trandafirul indian, sunt combinate pentru un efect relaxant asupra trupului și sufletului.
70 Lei
The Ritual of Ayurveda - Ulei uscat VATA
Descoperiți lumea magică a Abhyanga (auto-masaj), datorită acestui ulei uscat. Îmbogățit cu ierburi hrănitoare și special concepute pentru a echilibra vata dosha, acest 100% ulei natural uscat hrănește pielea respectand tradiția ayurvedică.
120 Lei
The ritual of Ayurveda - Ulei uscat KAPHA
Descoperiți lumea magică a Abhyanga (auto-masaj), datorită acestui ulei uscat. Îmbogățit cu ierburi revigorante și special concepute pentru a echilibra KAPHA DOSHA, acest 100% ulei natural uscat energizează pielea respectand tradiția ayurvedică.
120 Lei
Per Page      1 - 20 of 58