RITUALS

Sort By:  
Moisture Recovery Night Cream
Help tired skin recover overnight for an intensely moisturised, supple-looking complexion. This night cream contains botanical extracts and an active hydrating complex, helping you wake up feeling refreshed and well-rested.
240 Lei
Pure Face Oil
Deep moisturising and anti-ageing facial oil, provides intense moisturisation. Softens visible lines and improves the skin's elasticity. This 100% natural oil contains a nourishing cocktail that includes Sweet Almond Oil, pure Jojoba Oil and restorative Rosehip Oil.
300 Lei
Deep Recovery Night Cream
Help tired skin recover overnight for an intensely moisturised, supple-looking complexion. This night cream contains botanical extracts and an active hydrating complex, helping you wake up feeling refreshed and well-rested.
300 Lei
The Ritual of Samurai Refreshing Ritual Set (Gift Set)
Acest set este un cadou perfect pentru prieteni sau membri ai familiei sau chiar pentru tine insuti. Este un set exclusiv masculin ce contine 2 geluri de dus, 1 sampon si o crema pentru barbierit.
250 Lei
The Ritual of Dao Calming Collection Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set mare de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate
250 Lei
The Ritual of Dao Calming Treat Set (Gift Set)
Inspirați liniștea interioară cu acest set de cadouri pentru calatori care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, un exfoliant pentru corp și o cremă de corp: toate îmbogățite cu arome de lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Ayurveda - Gel de Dus
Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul. . Catifelata spumă de duș The Ritual of Ayurveda te va răsfăța prin finețea și tandrețea sa. Pielea ta va fi cuprinsă de delicatețe și de o aromă amețitoare.
110 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Treat (Gift Set)
Reparați corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, o cremă de corp și un ulei de corp uscat: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni armonizanți și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Sakura Renewing Ritual Set (Gift Set)
Rejuvenate body, mind & soul with this medium gift set containing a foaming shower gel, body scrub, body cream and hand wash: all enriched with renewing cherry blossom and organic rice milk.
250 Lei
The Ritual of Samurai Refreshing Collection Set (Gift Set)
Revigorați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri care conține un gel de duș spumant, un gel de bărbierit, o loțiune după bărbierit și un parfum de la colecția noastră populară de bărbați. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
400 Lei
The Ritual of Hammam Purifying Ceremony Set (Gift Set)
Purificați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set foarte mare de cadouri, care conține un gel de duș spumant, un exfoliant de corp, un săpun negru, mănușă pentru exfoliere, un parfum de mașină și o lumanare: toate cu arome de rozmarin răcoritor și eucalipt. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
400 Lei
Per Page      1 - 20 of 101