The Ritual of ... Namasté

Sort By:  
The Ritual of Namasté Hydrating Ampoule Boosters - Fiole Hidratante
Pielea ta este cea mai sănătoasă atunci când este bine hidratată. Oferiți pielii uscate sau deshidratate o hidratare instantanee cu aceste fiole din linia Hydrate ale Ritualului Namasté. Umplute cu un lichid foarte concentrat, care conferă tenului un aspect mai fin, pielea se va simți revigorată și va arăta radiantă.
160 Lei
The Ritual of Namasté Face Exfoliator - Exfoliant
Un ten mai strălucitor este rezultatul acestui exfoliant pentru față din Ritualul Namasté. Un pas esențial în fiecare ritual sufletesc de îngrijire a pielii, curăță și exfoliază ușor cu ajutorul particulelor exfoliante extrase din bambus. Folosită de 1-2 ori pe săptămână dezvăluie un ten profund purificat, proaspăt și radiant.
90 Lei
The Ritual of Namasté Purifying Charcoal Mask - Masca Pentru Față
Un tratament purificator pentru curățarea și exfolierea profundă a pielii Această mască de purificare a feței ajută la eliminarea impurităților și substanțelor reziduale, exfoliază celulele moarte ale pielii și stimulează reînnoirea lor pentru un ten profund curățat, moale și neted Conține praf de Ghassoul purificator, Kaolin pur, nămol de curățare și cărbune de bambus, care este renumit pentru proprietățile sale antioxidante.
180 Lei
The Ritual of Namasté Clarifying Facial Toner
Ritualul sufletesc de îngrijire a pielii nu este complet fără un toner, iar tonerul oferit de Ritualul de la Namaste este cel mai liniștitor. Adecvat pentru pielea normală, uscată și sensibilă, formula naturală ajută la protejarea pielii și o parfumează cu arome de lotus sfânt, trandafir indian și aloe vera.
80 Lei
The Ritual of Namasté Micellar Watter (The Ritual of ... Namasté)
Cinstește-ți frumusețea naturală tratand pielea de trei ori cu un singur produs. Apa micelară din Ritualul Namasté curăță, tonifică și îndepărtează machiajul și impuritățile într-un singur pas. Infuzată cu ingrediente naturale precum lotus sfânt și trandafir indian, este un produs delicat de curățare care nu conține săpun și nu trebuie clătit.
80 Lei
The Ritual of Namasté Cleansing Oil - Ulei Demachiant
Chiar și machiajul tău cel mai încăpățânat (impermeabil) nu se poate opune acestui ulei de curățare blând din Ritualul Namasté. Uleiurile luxoase dizolvă impuritățile într-o singură etapă fără a perturba echilibrul natural al umidității pielii, transformând-o într-o loțiune moale, lăptoasă când vine în contact cu apa. Acest pas esențial în ritualul tău de îngrijire a pielii îți lasă pielea să se simtă hidratată, moale și suplă.
110 Lei
Per Page      1 - 6 of 6
  • 1