The Ritual of ... Ayurveda

Sort By:  
The Ritual of Ayurveda - Gel de Dus
Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul. . Catifelata spumă de duș The Ritual of Ayurveda te va răsfăța prin finețea și tandrețea sa. Pielea ta va fi cuprinsă de delicatețe și de o aromă amețitoare.
110 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Treat (Gift Set)
Reparați corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, o cremă de corp și un ulei de corp uscat: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni armonizanți și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Ayurveda - Crema de Corp
Această cremă de corp bogată din ritualul Ayurveda ajută la reechilibrarea energiilor cu mirosul delicat de dulce al trandafirului indian și efectele liniștitoare ale mierii de Himalaya. Lasă pielea să se simtă catifelată și hrănită.
110 Lei
The Ritual of Ayurveda - Body Scrub
O exfoliere corp purificatoare care contine sare de cristal antic din Himalaya, care are un efect purificator si armonizant pentru echilibrul interior si vitalitate. Această exfoliere purificatoare lasă un strat subțire de ulei intens liniștitor pe piele. Îmbogățit cu aroma încântătoare a trandafirului indian și efectele liniștite ale uleiului de migdale dulci. Potrivit științei tradiționale ayurvedice, spălarea este o modalitate foarte eficientă de purificare a corpului și de stimulare a fluxului de energie. Acest proces este îmbunătățit atunci când se face o baie calda.
120 Lei
The Ritual Of Ayurveda - Harmonious Hand Balm
Acest balsam de mână de lux a fost special dezvoltat pentru a înmuia și hidrata mâinile uscate. Mâinile tale se vor simți hrănite și moi. Vechile ingrediente ayurvedice uleiul de migdale dulci, perfecte pentru înmuierea pielii, și trandafirul indian, sunt combinate pentru un efect relaxant asupra trupului și sufletului.
70 Lei
The Ritual of Ayurveda - Ulei uscat VATA
Descoperiți lumea magică a Abhyanga (auto-masaj), datorită acestui ulei uscat. Îmbogățit cu ierburi hrănitoare și special concepute pentru a echilibra vata dosha, acest 100% ulei natural uscat hrănește pielea respectand tradiția ayurvedică.
120 Lei
The ritual of Ayurveda - Ulei uscat KAPHA
Descoperiți lumea magică a Abhyanga (auto-masaj), datorită acestui ulei uscat. Îmbogățit cu ierburi revigorante și special concepute pentru a echilibra KAPHA DOSHA, acest 100% ulei natural uscat energizează pielea respectand tradiția ayurvedică.
120 Lei
The Ritual of Ayurveda-Lumanare Parfumata
Iluminați calea spre armonia interioară cu această lumânare parfumată de lux. Bazat pe ingrediente autentice ayurvedice cum ar fi trandafirul indian și uleiul de migdale dulci, lumânarea este compusă din ceară naturală de 70% și durează până la 50 ore.
120 Lei
The Ritual of Ayurveda - Wardrobe Sachet
Simțiți un sentiment de armonie de fiecare dată când deschideți garderoba cu aceste 2 pliculețe de parfum de lux. Îmbogățit cu reechilibrarea trandafirului indian și note calde și elegante de ulei de migdale, fiecare plic va parfumat garderoba ta până la 8-10 săptămâni.
90 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Ritual (Gift Set)
Rebalance body, mind & soul with this medium gift set containing a foaming shower gel, body scrub, body cream and hand wash: all enriched with harmonizing Indian rose and sweet almond oil.
250 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Collection Set (Gift Set)
Reechilibrează corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
250 Lei
Per Page      1 - 14 of 14
  • 1