The Ritual of ... Happy Buddha

Sort By:  
The Ritual of Happy Buddha Detergent Pentru Vase
Răsfăți-vă la chiuveta dvs. cu acest detergent de la Ritual of Happy Buddha. Îmbogățit cu mirosul energizant de portocale dulci și lemn de cedru, formula neutră de PH purifică pielea, fiind în același timp delicată pe mâini.
75 Lei
The Ritual of Happy Buddha--Parfum d'Interieur
Acest parfum d ' interieur, bazat pe mirosul energizant de portocale dulci și lemn de cedru, stimulează instantaneu starea de spirit și creează o ambianță caldă în casa ta cu un singur spray.
160 Lei
The Ritual of Happy Buddha Shower Oil - ulei de dus
Pregătește-te să zambesti cu acest ulei de duș hrănitor din ritualul lui Buddha fericit. Combinând ingredientele înălțătoare precum portocaliul dulce și lemnul de cedru, uleiul se transformă într-o spumă moale mătăsoasă atunci când vine în contact cu apa. Energizeaza și hrăneste pielea ta în timp ce iti ofera o explozie de pozitivitate.
90 Lei
The Ritual of Happy Buddha Dry Oil /ulei corp
Experimenteaza fericirea de la cap până în picioare cu uleiul de corp uscat. Îmbogățit cu mirosul energizant de portocale dulci și lemn de cedru, acest ulei uscat hrănește pielea cu o formulă unică, care este absorbit rapid de piele, lăsându-vă frumos parfumat tot corpul.
120 Lei
The Ritual of Happy Buddha Foaming Shower Gel
Fericirea este aici cu acest gel de duș spumant de la Happy Buddha, avand la baza energizantul portocal dulce, consolidand starea de bine cu lemnul de cedru. Gelul se transformă într-o spumă bogată și luxoasă atunci când vine în contact cu apa, lasand pielea să se simtă moale și sufletul tău să fie plin de pozitivitate.
95 Lei
The Ritual of Happy Buddha Fragrance Sticks
O variantă mini a actualului nostru ritual de bețișoare de parfum Happy Buddha, special creat pentru camere mici în casa ta Un mod natural și elegant de a parfuma frumos casa ta. Oferiți interiorului un accent rafinat de parfum cu lemn de cedru și aroma răcoritoare a portocalului dulce.
150 Lei
The Ritual of Happy Buddha Energising Collection Set (Gift Set)
Energizați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri, care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome portocale dulci și lemn de cedru.
250 Lei
The Ritual of Happy Buddha Shampoo - sampon
Energizeaza parul cu acest sampon hrănitor pentru un par strălucitor si sănătoas de la rădăcină la vârfuri. Îmbogățit cu ulei de argan organic-un secret de frumusete Morrocan de lux-și Shikakai (denumit si fructul pentru par) un ingredient natural ayurvedic fiind folosit în India de mii de ani, șamponul întărește părul si îngrijeste scalpul. Potrivit pentru toate tipurile de păr, ritualul de îngrijire a părului este îmbunătățită cu mirosul de portocal dulce și lemn de cedru. Fara coloranti, fără sulfați, silicon și parabeni.
70 Lei
The Ritual of Happy Buddha Conditioner - balsam de par
Energizeaza parul cu acest balsam hrănitor pentru un par strălucitor si sănătos de la rădăcină la vârfuri. Îmbogățit cu ulei de argan organic-un secret de frumusete Morrocan de lux-și Shikakai (denumit si fructul pentru par) un ingredient natural ayurvedic fiind folosit în India de mii de ani, balsamul întărește părul si îngrijeste. Potrivit pentru toate tipurile de păr, ritualul de îngrijire a părului este îmbunătățită cu mirosul de portocal dulce și lemn de cedru. Fara coloranti, fără sulfați, silicon și parabeni.
70 Lei
The Ritual of Happy Buddha Kitchen Hand Balm
După ce ai terminat treburile in bucătărie, da mâinilor un dram de fericire cu balsamul de mâini de lux de la Happy Buddha. Special dezvoltat pentru a înmuia mâinile dure, uscate, acest balsam de mână calmant este îmbunătățit cu energizantul portocal dulce și înălțătoarul lemn de cedru.
65 Lei
Per Page      1 - 12 of 12
  • 1