The Ritual of ... Sakura

Sort By:  
Ritual of Sakura-lumanare parfumata 70h
Aprinde-ți drumul spre un nou început cu această lumânare parfumată luxoasă. Are la baza parfumului florilor de cireș și a laptelui de orez organic, versiunea XL a acestei lumânări este compusă din ceară naturală de 70% și durează până la 70 ore.
250 Lei
Caring Shower Oil
Ofera pielii și sufletului un nou început cu acest ulei de duș de la Sakura. Bazat pe floare de cireș delicat și lapte de orez organic, uleiul de duș se transformă într-o spumă moale mătăsoasa atunci când vine în contact cu apa. Aceasta hrănește și hidratează pielea în timp ce iti învăluie mintea și sufletul cu un sentiment final de reînnoire.
90 Lei
The Ritual of Sakura Body Cream - crema corp
Tehnologia specială face această cremă de aplicat usor în timp ce formula sa bogată și catifelată hrănește pielea. Acest amestec unic conține antioxidanți, vitamina E și ingredientul Centella asiatica ( iarba tigrului ), care ajută la întărirea pielii. Îmbogățit cu lapte de orez hrănitor și un parfum floral de ciresi infloriti. Hrănește intens și reda fermitatea pielii.
110 Lei
Nourishing Conditioner - balsam de par
Acordați părului un nou început cu acest balsam pentru un par neted și strălucitor. Hidratați intens firele de par cu ulei de argan organic-un secret de lux de frumusete de la Morrocco-și Shikakai ( fruct pentru par ), un ingredient natural ayurvedic folosit în India de mii de ani. Acest balsam este potrivit pentru uz zilnic și pentru toate tipurile de păr. Bucurați-vă de parfumul floarilor de cireș și lapte de orez organic pentru o ingrijire intensa a parului.
70 Lei
Softening Rice Scrub - exfoliant
Sărbătoriți noul început cu acest exfoliant pentru o curățare ușoară sub duș. Îmbogățit cu floare de cireș delicat și lapte de orez hrănitor, acest scrub se transformă într-o cremă de duș încântător de moale atunci când vine în contact cu apa. Se face loc pentru o piele noua prin eliminarea celulelor moarte, rezultând o piele mai moale, cu aspect mai tânăr și radiant.
90 Lei
The Ritual of Sakura Spuma de Baie
Sărbătoriți nou început in fiecare zi cu ritualul nostru cel mai bine vandut, spuma de duș Sakura. Purifica și înmoaie pielea cu parfumul de primăvară a ciresilor infloriti și o hraneste cu laptele de orez organic. Pur și simplu strângeți o cantitate mică de gel în mână, masați-o în piele și urmăriți cum se transforma într-o spumă bogată, cremoasă, hidratantă. Dureaza pana la 50 dusuri ( in functie de cat de mult folosesti ) Îmbunătățiți ritualul Sakura folosind crema de corp ritual Sakura și experimentați aceeași senzație de parfum.
95 Lei
The Ritual of Sakura Lumanare Parfumata
Lumineaza-ți drumul spre un nou început cu această lumânare parfumată luxoasă. Lumanarea are la baza parfumul florilor de cireș și a laptelui de orez organic, fiind compusă din ceară naturală de 70%, cu o durata de până la 50 ore.
120 Lei
The Ritual of Sakura Kitchen Hand Balm
Mâinile tale sunt supuse zilnic activităților precum spălatul de vase, curățenie sau gătit. Ține minte ca după acestea să iei o pauză bine meritată și să îți hidratezi mâinile cu balsamul de mâini The Ritual Of Sakura. Balsam de mână pe bază de lapte de orez și floare de cireșe special creat pentru a înmuia și hidrata mâinile dure și uscate Combină laptele de orez organic, un ingredient natural care hrănește pielea, lăsând-o moale, cu floarea de cireșe, simbolul japonez pentru puritate
85 Lei
The Ritual of Sakura Wardrobe Sachet
Ai sentimentul unui nou inceput de fiecare dată când deschizi garderoba cu aceste 2 pliculețe de parfum de lux. Îmbogățit cu mirosul delicat de floare de cireș și lapte de orez, fiecare plic va parfuma garderoba ta de până la 8-10 săptămâni.
90 Lei
The Ritual of Sakura Renewing Treat Set (Gift Set)
Întineriți corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un scrub (exfoliant) pentru corp, o cremă de corp și un săpun: toate îmbogățite cu arome de flori de cireșe și lapte de orez organic. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
Per Page      1 - 10 of 10
  • 1