The Ritual of ... Hammam

Sort By:  
The Ritual of Hammam - Sapun Lichid
Rituals a încercat prin noua sa aromă să surprindă atmosfera faimoaselor băi turcești Hammam. Eucaliptul joacă pe de o parte un rol aromaterapeutic, iar pe de altă parte oferă prospețime combinându-se cu rozmarin pentru o notă condimentată și deosebită. Încearcă săpunul lichid The Ritual of Hammam și lasă-te atrasă în această poveste magică.
75 Lei
The Ritual of Hammam - Sampon
Rituals a încercat prin noua sa aromă să surprindă atmosfera faimoaselor băi turcești Hammam. Eucaliptul joacă pe de o parte un rol aromaterapeutic, iar pe de altă parte oferă prospețime combinându-se cu rozmarin pentru o notă condimentată și deosebită. Șamponul The Ritual of Hammam este îmbogățit cu ulei de argan pentru hidratarea, catifelarea și hrănirea firului de păr în timp ce îi conferă un volum imediat vizibil.
70 Lei
The Ritual of Hammam - Crema de Corp
Această cremă de corp bogata hrănește pielea, lăsând o piele fina, mătăsoasa; imbogățita cu revitalizant organic din eucalipt și rosemarin.
110 Lei
The Ritual of Hammam - Lumanare Parfumata
Transformați-vă casa într-un hammam adevărat cu această lumânare parfumată de lux. Având la bază Baia de aburi turcească autentică, aromele de rozmarin și eucalipt, lumânarea este compusă din ceară naturală de 70% și durează până la 50 ore.
120 Lei
The Ritual of Hammam - Ulei de Baie
Ritualul de baie de aburi - ulei este îmbogățit cu uleiul de Argan hrănitor și revigorantul Eucalypt. Relaxeaza-ti corpul și purifica-ti mintea prin această experiență de parfum senzațional de eucalypt si ulei de argan, bogate in vitamina E, va lăsa pielea matasoasa, moale si hidratata. Închideți ochii și experimentați căldura propriei ceremonii de wellness orientale.
100 Lei
The Ritual of Hammam - Namol Pentru Corp
Namol de corp realizat cu argila Rhassoul bogata in minerale si eucalipt revigorant. Acest namol unic organic purifică și lumineaza pielea intens lăsând o senzație de curat și moale. Combinația de ingrediente bogate în minerale are un efect revitalizant, argila Rhassoul ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână pentru o pielea sănătoasă si moale.
110 Lei
The Ritual of Hammam - Hot Scrub
Rituals a încercat prin noua sa aromă să surprindă atmosfera faimoaselor băi turcești Hammam. Eucaliptul joacă pe de o parte un rol aromaterapeutic, iar pe de altă parte oferă prospețime combinându-se cu rozmarin pentru o notă condimentată și deosebită. Băile turcești au un complex de camere care necesită un adevărat ritual în vederea înfrumusețării și relaxării. Începe acest ritual cu un gomaj ce conține sare de mare pentru a-ți catifela pielea într-un mod unic.
120 Lei
Per Page      1 - 7 of 7
  • 1