The Ritual of ... Dao

Sort By:  
The Ritual of Dao - Energizing Foot Balm/balsam picioare
Răsfătati picioarele obosite, uscate cu amestecul revitalizant natural de mentă chineză și Yi Yi ren. Cu formula sa unică de răcire și hidratare, pielea uscată sau aspră se va simți moale și hidratată mătăsoasă. Revitalizează degetele de la picioarele obosite cu acest balsam racoritor si reconfortant.
35 Lei
The Ritual of Dao - Body Scrub/exfoliant corp
Răsfățați-vă cu cea mai relaxantă experiență de exfoliere din lume cu acest scrub corporal din ritualul Dao. Compus din particule ultra-fine de bambus chinezesc și o bază de cremă bogată, o exfoliere usoara îndepărtează celulele moarte, lăsând o piele netedă, hidratată și cu aspect mai tânăr. Lotusul alb cu rol calmant și Yi Yi Ren hranitor, doua extracte care se combina in acest exfoliant pentru o experiență extrem de liniștitoare.
120 Lei
The Ritual of Dao-Betisoare Parfumate
Formeaza-ti un Stil in casa ta într-un mod natural și unic, cu aceste betisoare parfumate bazate pe aroma moale de Lotus alb și Yi Yi ren. Bucurați-vă de parfumul blând pentru un efect calmant asupra corpului și sufletului. Pentru o experiență suplimentară de parfum, puteți combina bețișoarele parfumate cu lumânarea parfumată Lotus secret. Parfumul betisoarelor va dura aproximativ trei luni.
150 Lei
The Ritual of Dao - Nourishing Shampoo
Hrăniți și înmuiați părul cu acest șampon ce conferă un aspect strălucitor și sănătos, de la rădăcină la vârf. Îmbogățit cu ulei de argan organic și shikakai, un ingredient natural ayurvedic care a fost folosit în India de mii de ani, șamponul vă întărește părul și îngrijește de asemenea scalpul. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și pentru toate tipurile de păr, ritualul de îngrijire a părului este îmbunătățit cu mirosul calmant al lotusului alb și yi yi ren. Culori sigure și fără sulfați, silicon și parabeni.
Out of Stock
70 Lei
The Ritual Of Dao - Harmonious Hand Balm /balsam de maini
După ce ați terminat treburile de bucătărie, recompense vine cu o relaxare datorită balsamului de mâini de lux. Special dezvoltat pentru a înmuia mâinile dure, uscate, acest balsam de mâini fiind liniștitor datorita proprietatilor calmante date de Lotusul alb și de Yi Yi ren.
70 Lei
The Ritual of Dao Calming Ritual Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set de cadouri medii care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un săpun: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
Out of Stock
250 Lei
The Ritual of Dao Calming Collection Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set mare de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate
Out of Stock
250 Lei
The Ritual of Dao Crema de Corp
Cremă hidratantă bogată, cremoasă pentru hrănirea pielii. Lasă pielea să se simtă catifelată. Combină aroma blândă a Lotusului alb cu proprietățile hrănitoare ale lui Yi Yi Ren, utilizate în mod tradițional în medicina chineză
110 Lei
Per Page      1 - 8 of 8
  • 1