Gift Set/ Seturi Cadou

Sort By:  
The Ritual of Samurai Refreshing Ritual Set (Gift Set)
Acest set este un cadou perfect pentru prieteni sau membri ai familiei sau chiar pentru tine insuti. Este un set exclusiv masculin ce contine 2 geluri de dus, 1 sampon si o crema pentru barbierit.
250 Lei
The Ritual of Dao Calming Collection Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set mare de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate
250 Lei
The Ritual of Dao Calming Treat Set (Gift Set)
Inspirați liniștea interioară cu acest set de cadouri pentru calatori care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, un exfoliant pentru corp și o cremă de corp: toate îmbogățite cu arome de lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Treat (Gift Set)
Reparați corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, o cremă de corp și un ulei de corp uscat: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni armonizanți și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Sakura Renewing Ritual Set (Gift Set)
Rejuvenate body, mind & soul with this medium gift set containing a foaming shower gel, body scrub, body cream and hand wash: all enriched with renewing cherry blossom and organic rice milk.
250 Lei
The Ritual of Samurai Refreshing Collection Set (Gift Set)
Revigorați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri care conține un gel de duș spumant, un gel de bărbierit, o loțiune după bărbierit și un parfum de la colecția noastră populară de bărbați. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
400 Lei
The Ritual of Hammam Purifying Ceremony Set (Gift Set)
Purificați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set foarte mare de cadouri, care conține un gel de duș spumant, un exfoliant de corp, un săpun negru, mănușă pentru exfoliere, un parfum de mașină și o lumanare: toate cu arome de rozmarin răcoritor și eucalipt. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
400 Lei
The Ritual of Dao Calming Ritual Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set de cadouri medii care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un săpun: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
250 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Collection Set (Gift Set)
Reechilibrează corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
250 Lei
The Ritual of Happy Buddha Energising Collection Set (Gift Set)
Energizați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri, care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome portocale dulci și lemn de cedru.
250 Lei
The Ritual of Sakura Renewing Collection Set (Gift Set)
Rejuvenate body, mind and soul with this large gift set containing a foaming shower gel, body scrub, body cream and mini fragrance sticks: all enriched with renewing cherry blossom and organic rice milk.
250 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Ceremony Set (Gift Set)
Răsfață pe cineva - sau pe tine însuți - cu acest set de cadouri extraordinar, care conține un gel de duș spumant, o cremă de corp, un exfoliant de corp, un ulei de corp uscat, un săpun și bețișoare parfumate: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate
400 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Ritual (Gift Set)
Rebalance body, mind & soul with this medium gift set containing a foaming shower gel, body scrub, body cream and hand wash: all enriched with harmonizing Indian rose and sweet almond oil.
250 Lei
The Ritual of Sakura Renewing Treat Set (Gift Set)
Întineriți corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un scrub (exfoliant) pentru corp, o cremă de corp și un săpun: toate îmbogățite cu arome de flori de cireșe și lapte de orez organic. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
Per Page      1 - 14 of 14
  • 1