Gift Set/ Seturi Cadou

Sort By:  
The Ritual of Ayurveda Balancing Treat (Gift Set)
Reparați corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un ulei de duș, o cremă de corp și un ulei de corp uscat: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni armonizanți și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Dao Calming Ritual Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set de cadouri medii care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un săpun: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
Out of Stock
250 Lei
The Ritual of Dao Calming Collection Set (Gift Set)
Inspirați pacea interioară cu acest set mare de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome lotus alb calm și yi yi ren. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate
Out of Stock
250 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Ritual (Gift Set)
Rebalance body, mind & soul with this medium gift set containing a foaming shower gel, body scrub, body cream and hand wash: all enriched with harmonizing Indian rose and sweet almond oil.
250 Lei
The Ritual of Sakura Renewing Treat Set (Gift Set)
Întineriți corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri pentru călătorie care conține un gel de duș spumant, un scrub (exfoliant) pentru corp, o cremă de corp și un săpun: toate îmbogățite cu arome de flori de cireșe și lapte de orez organic. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
125 Lei
The Ritual of Happy Buddha Energising Collection Set (Gift Set)
Energizați-vă corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri, care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome portocale dulci și lemn de cedru.
Out of Stock
250 Lei
The Ritual of Ayurveda Balancing Collection Set (Gift Set)
Reechilibrează corpul, mintea și sufletul cu acest set de cadouri care conține un gel de duș spumant, un exfoliant pentru corp, o cremă de corp și un set de bețisoare parfumate: toate îmbogățite cu arome de trandafiri indieni și ulei de migdale dulci. Setul de cadouri vine împachetat într-o cutie de lux, ecologică, pentru a vă păstra lucrurile preferate.
250 Lei
Per Page      1 - 7 of 7
  • 1